Er is geen video geplaaatst

We kunnen wel weer beginnen in Noord

Chris Ripken Buiten en binnen

Een impressie gemaakt door Peter de Jong, waarbij o.a.wat werk van mij inde buitenruimte wordt getoond. Veel kijkplezier!

Christoffel Maximiliaan Ripken.

Van Harte welkom op mijn site!!          Als beeldend kunstenaar heb ik mij gespecialiseerd in het werken in de buitenruimte. De Gemeente Rotterdam heeft mij veel opdrachten verstrekt. Met name in toegepaste kunst sfeer. Projecten die een stukje identiteit aan straten, buurten geven. Het werk voer ik uit met jongeren uit de straat/ buurt. Door mee te werken aan kunst in "hun" buitenruimte wordt deze ruimte anders beleefd. Een stukje verantwoordelijkheid verkrijgen op een positieve manier in je eigen straat. Bewoners leren elkaar anders kennen, ouders zijn trots op hun kinderen die meedoen, jongeren voelen zich beter door de positieve bijdrage en bovendien leren ze technieken en verdienen een kleine vergoeding.

Naast het werk in de buitenruimte als stads kunstenaar, heb ik mijn "autonome werk" kunnen ontwikkelen in grote ateliers in Rotterdam. Het atelier City Art Rotterdam waar ik nu ruim 18 jaar werk en woon is een oude supermarkt. Ik heb de ruimtes verbouwd en opgeknapt zodat het tevens dient als podium voor beeld en geluid. 

Momenteel staat al mijn werk tentoongesteld in City Art Rotterdam. Regelmatig komen er gast exposanten, met zowel solo- als groeps exposities.

 

 

Atelier Insulinde straat 248 3037 BL te Rotterdam

010 4658183/ 0652229884

 

 

 

At night

upstairs